Димитровград

Санкционират партии и коалиции за непочистени плакати в Димитровград

Кметът на община Димитровград Иво Димов налага санкции на партиите и коалициите, които не са премахнали в седем дневен срок поставените си агитационни материали от местните избори, съгласно разпоредбите на […]

Плакати

Предизборната плакатна война в Хасково е в разгара си, само една партия с депозит

Предизборната плакатна война в Хасково върви с пълна пара. Всяка сутрин част от залепените предния ден плакати осъмват покрити с такива на политическите опоненти. Част от плакатите дори се късат […]

Консултации

Партиите не се разбраха за състава на СИК в община Хасково

Партиите и коалициите не са постигнали съгласие за състава на Секционните избирателни комисии в община Хасково за местните избори на 27 октомври, съобщиха от кметството.

Консултации

Партиите не се разбраха за състава на Общинската избирателна комисия в Хасково

Представителите на партиите не постигнаха съгласие за състава на Общинската избирателна комисия в Хасково за предстоящите местни избори.

Плакати

Община Хасково санкционира две партии за неотстранени предизборни плакати

Община Хасково налага санкции на две политически партии, които не са отстранили агитационните си материали в законоустановения срок, съобщават от кметството.

Плакати

Само две партии са внесли депозит за лепене на плакати в Хасково

Само две политически партии са внесли депозит от 1 000 лв. за лепене на агитационни материали за евроизборите на 26 май в община Хасково, съобщават от кметството.

Консултации

Партиите не се разбраха за РИК – Хасково: ГЕРБ и БСП в спор за председател

Политическите партии и коалиции не са постигнали консенсус за състава на Районната избирателна комисия – Хасково във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент, съобщават от областна администрация.