Георги Андреев

Почетният гражданин на Хасково Георги Андреев с поредна премиера в София

„Сезони и ритуали“ e поредният шедьовър на композитора Георги Андреев, почетен гражданин на Хасково. Той ще прозвучи за първи път на 14 февруари в столичната зала „България“.

Книга

Почетен гражданин на Димитровград с нова книга

Българската академия на науките и Издателство „Захарий Стоянов“ представят тази вечер в София новата книга „Извори за кръстоносните походи от 1443-1444 година в българските земи“. Подборът, съставителството и редакцията са […]

Почетни граждани

Трима със званието Почетен гражданин на Хасково за празника

Народният певец Тодор Кожухаров, адв. Стоян Илиев – посмъртно и бащата на Григор Димитров – треньорът Димитър Димитров са новите Почетни граждани на Хасково. Званието беше връчено на церемония в […]

Приеха единодушно бащата на Гришо за Почетен гражданин на Хасково, Румен Балкански – с Почетен знак

Общинският съвет гласува единодушно Димитър Господинов Димитров да бъде удостоен със званието Почетен гражданин на Хасково.

Предлагат бащата на Григор Димитров за Почетен гражданин на Хасково

Димитър Господинов Димитров да бъде удостоен със званието Почетен гражданин на Хасково предлага с докладна за юлската сесия председателят на общинския съвет Таня Захариева.

Адвокат

Предлагат адвокат Стоян Илиев за почетен гражданин на Хасково – посмъртно

Адвокат Стоян Цветанов Илиев да бъде удостоен със званието Почетен гражданин на Хасково – посмъртно предлага с докладна за юнската сесия председателят на общинския съвет Таня Захариева.