Партиен дом

Двама нарушиха карантината и седнаха на пейка в парк

Двама мъже от Димитровград са поредните осъдени за нарушаване на задължителната 14-дневна домашна карантина, съобщават от прокуратурата. Те са били и без предпазни маски.

Съд

Изправят пред съда брокерка за измама за 507 000 лв.

Районна прокуратура – Свиленград внесе в съда обвинителен акт спрямо 49-годишна жена за измама за 506 914 лв. при сделки със земеделски земи, съобщават от държавното обвинение.

Полиция

Оставиха в ареста рецидивист за кражба на мрежа от магистралата

25-годишен мъж е оставен в ареста от Харманлийския районен съд. Той е обвинен в кражба на укрепваща мрежа от района на автомагистрала „Марица“ край Симеоновград, съобщават от прокуратурата.

Съд

Баща и син нарушиха карантината и отидоха на погребение

Баща на 46 г. и неговият 22-годишен син от Хасково са осъдени на пробация, включваща 160 часа безвъзмезден труд, защото са нарушили задължителната 14-дневна домашна карантина, съобщават от прокуратурата.

Партиен дом

Осъдиха 24-годишен, нарушил карантината заради жена

24-годишен от димитровградското село Странско е поредният нарушител на задължителната 14-дневна домашна карантина, който е осъден в Хасковска област, съобщават от прокуратурата.

Съд

Прокуратурата подхвана заразените жени от Брягово, които излъгаха полицията и РЗИ

Под надзора на Хасковската районна прокуратура полицията проверява двете зарезени с коронавирус жени от село Брягово, съобщават от държавното обвинение.