Конкурс

Над 500 рисунки и снимки събра „Вълшебството на сезоните“ в Хасково

За десети път в Хасково се състоя национален ученически конкурс за рисунки и фотография на тема „Вълшебството на сезоните“. Организатор е Астрономическата обсерватория при Младежкия център в града.

Рисунка

Награждават рисунки на ивайловградски деца

Дeтската градина в Ивайловград е сред отличените в Националния конкурс за детска рисунка, посветен на влажните зони и техните обитатели. Организатори са РИОСВ – Пловдив и природозащитната организация Зелени Балкани.

Рисунки

Събират най-добрите фотографии и рисунки за „Вълшебството на сезоните“

За десета поредна година Астрономическата обсерватория при хасковския Младежки център обявява два онлайн конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните“, съобщават от общината.

Награди

Хасковски художнички с награди от международния конкурс „С очите си видях бедата“

Пет художнички от хасковската школа „Колорит“ с ръководител Веселина Делчева при читалище „Заря“ са с награди от международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“, съобщават от Главна […]

Конкурс

159 деца участваха във „Вълшебството на сезоните“

Приключи деветото издание на конкурса за рисунка и фотография на тема „Вълшебството на сезоните“, обявен от Астрономическа обсерватория при хасковския Младежки център, съобщават от общината.