Награда

Наградиха „Св. Климент Охридски“ като най-активно в Европейския ден на спорта в училище

Основно училище „Св. Климент Охридски“ в Хасково е сред най-активните в инициативата „Европейски ден на спорта в училище“, която цели стимулиране на физическата активност при децата, припомня Haskovo.info.

Деца

Топъл обяд за 70 деца в Меричлери

Безплатна трапезария заработи в ОУ „Димитър Матевски“ в Меричлери. Парите идват от партньорската мрежа за благотворителност на БЧК, която отново предостави на Хасковска област финансови средства за реализиране на проекта […]

Хасково

622 семейства в Хасковско без детски заради отсъствия на учениците им

622 семейства в Хасковска област ще бъдат санкционирани заради 5 отсъствия без уважителни причини на учениците им през октомври, съобщиха от Регионалната дирекция „Социално подпомагане“. Става въпрос за 696 ученици.

Музей

Безплатни прожекции на два филма за ученици в хасковския музей

От 4 до 14 декември в лекционната зала на Регионалния исторически музей в Хасково ще бъдат показани два документални филма – „Календарите“ и „Празнуване на Нова година“, съобщават от РИМ.

Климент

Климентови награди за седмокласничката Гергана Димитрова и учителя Добрина Велинова

Гергана Димитрова от 7 Б клас почули Климентовата награда на тържество в хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“. Климентовата награда за учител заслужи преподавателят по български език и литература Добрина Велинова.