Аида

Гимнастичките на „Аида“ отпразнуваха сезон с много медали с тържество и торта

Състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ празнуваха тази вечер на Коледно тържество в салона на училище „Христо Смирненски“.

Аида

Гимнастичките на „Аида“ завършиха състезателната година с нови медали

Състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова се представиха успешно на последното си за 2019 г. състезание.

Аида

Грации на „Аида“ се представиха успешно на силен турнир в София

Състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова участваха на 4-я МТ „Академик къп“, организиран от СК „Академик“ – София.

Аида

Звездни гимнастички изпитаха грациите на „Аида“ в Хасково

Звездни гимнастички от българската федерация проведоха изпит на състезателките от хасковския клуб „Аида“ за покриване на спортно-техническите нива „Златна роза“.

Аида

Гимнастичките на „Аида“ се представиха на държавното първенство, предстои Коледно парти

Гимнастички на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова се представиха на държавното първенство в София.

Медали

Много медали за „Аида“ от „Панагюрско съкровище“ и Приз Ренета Камберова

3-ти международен турнир „Панагюрско съкровище“ и Приз Ренета Камберова, организиран от клуб „Мери денс“ се проведе през уикенда в Панагюрище.

Аида

„Аида“ спечели нови медали, Даяна и Селина с успешен съдийски дебют

Състезателките на хасковския клуб „Аида“ с председател Яна Михайлова спечелиха сребърни и бронзови медали от 16-то Държавно отборно първенство по естетическа и групова гимнастика в София.