Аида

Благотворителна кауза тръгна с песен от „Кралица на Аида“

Благотворителна кауза за хасковския Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“ тръгна от втория международен турнир по художествена гимнастика „Кралица на Аида“.

Аида

Грациите на „Аида“ взеха успешно първия си изпит към федерацията по художествена гимнастика

37 гимнастички от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с президент Яна Михайлова се явиха на своя първи изпит за покриване на спортно-технически нива „Златна роза“ по художествена гимнастика към […]

Празник

Златните момичета от „Аида“ с медали на любовта и подаръци за Коледа

Грациите от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова празнуваха тази вечер на Коледно тържество във физкултурния салон на училище „Христо Смирненски“.

Аида

6 ансамбъла на „Аида“ със златни медали от „Зимни принцеси“

Грациите на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова се представиха много силно и на последния за годината турнир -„Зимни принцеси“, организиран от клуб „Етър Елит“ във […]

Аида

Страхотно представяне на гимнастичките на „Аида“ на Купа „Гълъбово“

Страхотно се представиха състезателките на хасковския клуб „Аида“ с председател Яна Михайлова на Втория детски турнир по художествена гимнастика за купа „Гълъбово“ и при ансамблите и при индивидуалната надпревара.

Аида

Блестящо представяне на гимнастичките на турнира в Сараево

Блестящо се представиха състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ на международния турнир в Сараево, Босна и Херцеговина, похвали грациите президентът на клуба Яна Михайлова.