Конкурс

Международният конкурс за цигулари в Хасково не излъчи лауреат

Международният конкурс за цигулари в Хасково не излъчи лауреат. Званието се присъжда на победителя в четвърта възрастова група. Тази година тук няма първо място.

Концерт

Вдъхновяващ концерт на Мила Георгиева и Зорница Иларионова в Хасково

Звездните цигуларки Мила Георгиева и Зорница Иларионова изнесоха тази вечер вдъхновяващ концерт, заедно с камерния оркестър с диригент Цанислав Петков, в хасковското читалище „Заря“.

Цигулари

5-годишната Тереза изтегли жребия на международния конкурс за цигулари в Хасково

5-годишната Тереза Терзийска от Пловдив изтегли жребия за участие на международния конкурс за цигулари, който се провежда в рамките на 44-те Музикални дни „Проф. Недялка Симеонова“ в Хасково.

Конкурс

35 млади цигулари от 6 държави на международния конкурс в Хасково

35 млади цигулари от 6 държави ще участват в международния конкурс в рамките на 44-ти Музикални дни „Проф. Недялка Симеонова“ в Хасково, съобщиха на пресконференция в общината.

Концерт

Младите цигулари Виктория, Дамяна и Виктор обраха аплодисментите на публиката в Хасково

Младите и талантливи цигулари Виктория Маринова, Дамяна Каменова и Виктор Василев обраха тази вечер аплодисментите на публиката в хасковския театър „Иван Димов“.

Концерт

Пълен салон за концерта на маестро Светлин Русев в Хасково

Салонът на хасковския театър „Иван Димов“ се напълни с публика за концерта на маестро Светлин Русев и камерния оркестър с диригент Цанислав Петков, с който снощи бяха закрити Музикалните дни […]

Конкурс

Александър Зайранов стана лауреат на конкурса за цигулари „Недялка Симеонова“

Александър Зайранов от Варна е лауреат и носител на почетен знак от международния конкурс за цигулари „Недялка Симеонова“ в Хасково. Втората награда в четвърта възрастова група е за Виктория Коман.