Хасково

Продължава акцията на КАТ в Хасковско, 34 глоби и 22 електронни фиша за ден

Продължава специализираната полицейска операция в региона, съобщават от полицията.

Вчера тя е била на територията на Хасково, Димитровград и Ивайловград. Проверени са 217 автомобила. Пътните полицаи са констатирали нарушения, за които са съставили 10 акта, 24 фиша и 22 електронни фиша.

През следващите дни униформените ще следят за неправилно спиране и паркиране, наличие на гражданска отговорност, управление на МПС от неправоспособни или употребили алкохол и упойващи вещества шофьори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Х
Х
27.03.2019 10:27 10:27

А на Раковска пред р-т Пещите ще минавате ли да ги глобявате или Шеф Здравко си плаща стабилно???

Анонимен
Анонимен
27.03.2019 14:14 14:14
Отговор до  Х

Те минават ама гледат на другия край.

гост
гост
27.03.2019 14:45 14:45

Те тия само обикновенните хора глобяват. Местните дерибеи и синчетата им изобщо не закачат, дори да са в най-големите нарушения. Както и мутри. Като спрат мутри се държат изключително приятелски. Закона за тях е само за обикновенните хора. Самите те може и да не го спазват, както и началниците, както и роднините, както и тия които са ти симпатични… Милиционерска работа…

Back to top button