Хасково

Тодор Топалов оглави структурата на „Да, България!“ в Хасково

Местна структура на партия „Да, България!“ беше учредена тази вечер на събрание в Хасково.

За председател беше избран Тодор Топалов. Той е завършил Езикова гимназия „Иван Богоров“ в Димитровград, дипломирал се е в специалност „Икономика на транспорта“ в УНСС и сега има собствен бизнес. Беше избран и изпълнителен съвет, в който влизат още Янко Евтимов и Димитър Димитров.

Партия
Тодор Топалов

Като първа цел на партията бяха посочени предстоящите през май евроизбори. От „Да, България!“ заявиха, че след това ще се съсредоточат изцяло върху местните проблеми, които бяха подложени на дискусия на събранието.

Като половинчата стъпка се коментира оставката на Цветан Цветанов от парламента във връзка със скандала с апартаментите на управляващите. Пламен Даракчиев от Националния съвет на „Да, България!“ заяви, че очаква скоро след още малко натиск Цветанов да се оттегли и от останалите постове в ГЕРБ. Той прогнозира, че може да има и предсрочни парламентарни избори наесен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Христов
Христов
28.03.2019 17:51 17:51

Нямам вяра на „Да, България“!

Back to top button