Регион

Обраха две възрастни жени, момчета откраднаха кокошки, петли и пуйки

36-годишен любимчанин е задържан за кражба, съобщават от полицията.

В ранните часове на 30 март мъжът влязъл през незаключената входна врата в дома на свой съгражданин на улица „Бяло море“ и задигнал 2 мобилни телефона и 200 лева. След подадения сигнал от собственика им, познатият на органите на реда мъж е задържан до 24 часа.

За кражба на животни в димитровградската полиция са били доведени две момчета от града. След като изкъртили врата на помощна постройка към къща на улица „Първа“, задигнали 4 кокошки, 3 петела и 2 пуйки. След като собственикът им подал сигнал, момчетата са хванати и признали деянието си. Те върнали птиците на мъжа.

84-годишна димитровградчанка е сигнализирала за кражба вчера. Около 10 часа тя съобщила, че на 30 март следобед в дома й на улица „Химик“ дошли две непознати жени. Те я помолили да посетят тоалетната и да пият вода. След като си тръгнали, възрастната жена установила липса на 400 лв., скрити в кутия за обувки.

Ден по-рано крадци са влезли през незаключена врата в дома на 86-годишна жена от града и откраднали 800 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button