Регион

Волейболистка подарява балната си рокля, приятелят й дава колата си на абитуриент

Доскорошната волейболистка в „Раковски“ (Димитровград) Мария Обалиева обяви, че подарява балната си рокля на абитуриентка в нужда.

БлаготворителностЖестът идва в навечерието на абитуриентските балове. Според Мария има семейства, които не могат да си позволят рокля за специалната вечер.

Димитровградчанката се дипломира миналата година от Езиковата гимназия в града и е преценила, че роклята вече не й е нужна и иска да помогне на момиче да се почувства щастливо на бала си.

Нейният приятел Васко Росенов пък е готов да предостави колата си за превоз на абитуриент, който няма транспорт за балната вечер. Двамата благородни младежи могат да бъдат намерени във Фейсбук.

Haskovo.info припомня, че в последните години все повече добри хора са готови да помогнат на нуждаещи се младежи за абитуриентските им балове.

Благотворителност

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митко
Митко
01.04.2019 21:43 21:43

Браво

Back to top button