Любопитно

30 първи места за „Рона“ от международно състезание в Атина

Танцьорите от хасковския балет „Рона“ се представиха успешно през уикенда в гръцката столица Атина.

Там те участваха в международното танцово състезание с 12 танцьора в 4 възрастови групи. Заедно с прекрасните емоции, много успехи и повод за гордост, равносметката от 21 The Mall of Dance, Athens за „Рона“ са 30 първи, 13 втори и 4 трети места, похвалиха се от балета.

Състезанието е едно от най-мащабните в Гърция с над 1500 участника. „Рона“ представи и голяма част от най-новия си репертоар, който подготви за новия състезателен и концертен сезон. Танцьорите впечатлиха публика и жури с оригиналност, радваха се на отлична оргнизация, топло посрещане и уникална позитивна атмосфера.

Следва маратон от няколко състезания, като следващото е през идните почивни дни в Пловдив, както и ще се подкрепи гимнастриадата и турнир по художествена гинмастика „Кралицата на Аида“, организирана от СКХГ „Аида“ в Хасково от 12 до 14 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button