Хасково

Според 90% от хасковлии токът е скъп и некачествен

Анкета89,6 на сто от гласувалите в седмичната анкета на Haskovo.info са настроени негативно срещу EVN. Повод за недоволството е протестът на пенсионерите в Хасково преди седмица. Тогава възрастните хора излязоха на митинг срещу електроразпределителното дружество.

7,6% от гласувалите счетат, че пенсионерите само си търсят занимание с техните протести. Още 2,9 на сто не се интересуват от митингите на възрастните хора.

Тази седмица анкетата на Haskovo.info е свързана с доходите и кредитите. Питаме ви дали успявате да си плащате вноските към банките.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.03.2009 8:18 8:18

След като напрежението не е стандарното 230V, как да говорим за качество. Защо когато не идете в магазаина г-да от EVN не си купувате мухлясъл хляб, вкиснато сирене и увяхнали зеленчуци?

Анонимен
Анонимен
30.03.2009 13:24 13:24

Искат и за преносна мрежа, а един кабел не са опънали.
От горе на това, от няколко години до нас жиците са [b][u]Вързани[/u][/b] на възел… И постоянно премигва тока.. Сигурно и на това се дължи, всяка седмица да сменям крушки…

Back to top button