Хасково

Откриха близо 200 кг. нередовно месо в хасковска фирма

Икономическите полицаи и служители от НАП и Агенцията по храните са извършили съвместна операция вчера в производствена база на булевард „Съединение“ в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

При проверката от Агенцията по храните са констатирали липса на здравно идентификационни маркировки на 190 кг. месни продукти. Данъчните пък са установили наличие на 688 кг. странични животински продукти – отпадъци, които не се съхраняват на обозначеното за целта място.

Съставени са протоколи и предстои съставянето на актове от страна на двете институции.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пешо
Пешо
04.04.2019 20:26 20:26

Когато пускате тази новина без да цитирате фирмата… не мислите ли че седи като ПРЪДНЯ?

Тенев
Тенев
05.04.2019 7:55 7:55

Предполагам че е “ Милки Груп Био “ понеже в още в 6 града е извършена проверка на тази фирма . „Саяна“ също е част от това мафиотско дружеството и кой знае с какви отпадъци със изтекла годност на срок ни забъркват кашкавала и сиренето . Да е.б.а и скапаната ни държава … след 50 години тук ще има само кучета и цигани ! Азък ни за хилядолетната история .

Back to top button