Хасково

Читатели: Камиони всеки ден карат в насрещното на Кърджалийска

За камиони, които ежедневно карат в насрещното движение на хасковския булевард „Освобождение“, сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

„Камионите товарят дървен материал от борса край булеварда и се движат в насрещното. Отделно, мотокари товарят и затварят пътните платна“, се казва още в сигнала.

Хората настояват властите да обърнат внимание, защото има опасност от катастрофи, в които биха пострадали невинни хора.

Камиони

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
05.04.2019 19:26 19:26

Този проблем е от 20 години и никой не взема мерки.Може би трябва да стане инцидент на пътя и тогава общината ще се задейства.Дано не се стига до там.

ТОШКО
ТОШКО
05.04.2019 19:50 19:50
Отговор до  Гражданин

ако беше ГРАЖДАНИН щеше да знаеш че общината няма нищо общо с това че някой кара в насрещното платно……….

Гражданин
Гражданин
05.04.2019 21:28 21:28

Абе кой му дава право на някаъв си търговец да застрашава живота на хората и да си позволява да нарушава законите.Ами да си инвестира в достатъчно земя и тогава да работи.Но в Бг е така някой си Краско Щангиста Прост общината му позволява да нарушава закона и да ползва булеварда като собственост…….

Back to top button