Хасково

Хасковската и столичната лекарски колегии решават заедно проблеми

Хасковската и столичната лекарски колегии се събраха в областния град в навечерието на националния събор и 7 април – Международен ден на здравето.

Председателят на столичната колегия д-р Асен Меджидиев обясни, че в Хасково ще се проведе тяхно събрание и управителн съвет. Целта е да се решат някои проблеми преди националния събор, свързани с промени в устава.

Лекари

Идеята за гостуването в Хасково е да се обсъдят общите проблеми по места, а да няма деление на София и на останалите. В Хасково е и председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров, който също е на обиколки по колегиите из страната.

Заседанието на лекарите е закрито. Преди него те бяха поздравени от областния управител Станислав Дечев, който им пожела успех.
Председателят на хасковската лекарска колегия д-р Николай Колев съобщи за Haskovo.info, че членовете в региона са около 700. Той ги поздрави в аванс с Международния ден на здравето.

Лекари

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Идиот патриот
Идиот патриот
06.04.2019 7:33 7:33

Я колко кръвопийци и чакали са се събрали на едно

Back to top button