Спорт

Нови медали за борците от международни турнири

Борци от Хасково, Димитровград и клуб „Буря“ в село Караманци, община Минерални бани спечелиха нови медали на международни турнири.

Кадетите се представиха силно с треньорите на националния отбор на турнира „Никос Кокинидис“ в Гърция. Хасковлии са с 2 златни медала на Онур Махмуд и Адил Ерол и пето място на Галин Гочев. Златен медал спечели и Георги Иванов от Димитровград и Виктор Тисов от Пловдив и сребърен за Ивайло Тисов.

Борба

Състезателите от Караманци участваха на Международния турнир по свободна борба „Николай Георгиевич Миндру“ в Украйна, съобщават от общината. В състезанието мериха сили участници от шест държави и много украински клубове. Основните състезатели на „Буря“ Мурад Иляз и Беркай Тефик се бориха за първи път извън страната и в по-горна възрастова група, информира техният треньор Джейхан Тефик. Въпреки това Мурад Иляз се класира на второ място и спечели сребърен медал в своята категория. Беркай Тефик остана на трето място и се окичи с бронзов медал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button