Хасково

Без синдикални протести в Хасковска област засега

Василка ИвановаНяма решение за провеждане на протести в Хасковска област засега, съобщи за Haskovo.info председателят на РКС на КНСБ Василка Иванова. Причината за липсата на обществено недоволство е, че в региона няма масови уволнения, допълни тя.

Само едно голямо предприятие е съкратило част от работниците си и едно е затворило, още няколко по-малки фирми са прекратили дейността си, но не може да се говори за масови съкращения и съответно няма причина да се протестира засега, заяви Иванова. Ако обаче се наложи синдикатите са в готовност да излязат на улицата.

Вчера в Кърджали лидерът на КНСБ д-р Желязко Христов обяви, че започва серия от протести, които ще продължат през април и май. Синдикалистите поискаха верни експертни решения за държавата и отделните региони.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button