Регион

Задържаха шестима с дрога в Хасковско

Общо шестима са арестувани за съхранение на дрога в Хасковска област през последните дни, съобщават от полицията.

25-годишен хасковлия е задържан за съхранение на наркотик и шофиране под въздействието на дрога. Тази сутрин в 1:30 часа младежът е спрян на улица „Македония“. При проверката извън колата полицаите виждат, че зад младежа на пътното платно има изхвърлени 2 станиолови сгъвки с тегло 2 грама, съдържащи марихуана. Тестване с дрегер е потвърдило, че водачът на Опела шофира и с наличие на кокаин в кръвта. Последвали са претърсвания и на адреса му в квартал „Бадема“, където са открити таблетка и половина, скрити във ваза, чието съдържание подлежи на експертиза.

Непълнолетен симеоновградчанин също е бил в ареста за притежание на дрога. На 6 април в 21:50 часа на улица „Христо Ботев“ в Симеоновград при вида на обхождащия автопатрул, младежът е изхвърлил от дрехите си топчета с канабис с тегло 5 грама. Още един симеоновградчанин е бил задържан за същото деяние. Над килограм канабис са иззели от дома му в село Калугерово симеоновградските криминалисти.

В ареста на Димитровград на 5 април са били трима мъже, съхраняващи дрога. Единият на 24 г. е заловен с лек автомобил БМВ, в който са открити грендер с канабис – 0.40 грама и саморъчно свита цигара с 0.85 грама от същата дрога. При проверка на Форд, управляван от друг 24-годишен младеж е открито пликче с канабис с тегло 1.85 грама. Третият задържан с дрога е на 32 г., в чийто дом на улица „Панайот Волов“ криминалисти са открили 19 грама кокаин под формата на бучки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button