Регион

Отвори обновеният с над 1.5 млн. лв. Бабин пазар в Димитровград

Обновеният с 1 520 000 лв. Бабин пзар в Димитровград отвори официално от днес.

Цветя, зеленчуци, плодове, ядки, варива, хляб и хлебни изделия се продават вече на обновеното тържище. Масите и щандовете са удобни и модерни, осветлението и през деня, и вечер е изключително добро, условията са напълно приемливи и европейски, коментираха търговци. Кметът Иво Димов заяви, че всеки детайл тук е предварително обсъждан и съобразен с желанията на търговците. Градоначалникът беше поздравен от областния управител Станислав Дечев.

Пазар

На популярния сред димитровградчани пазар има 91 маси, 8 павилиона, кафене и административна част. 10 от масите са оборотни и се наемат за ден или най-много за седмица. Те са предвидени за ползване от зеленчукопроизводители със собствена продукция. Предстои скоро да бъдат открити и обекти за продажба на риба, млечни продукти и месо, съобщават от областна администрация.

Пазарът разполага и с безплатен паркинг за 50 коли. Тържището има видеонаблюдение и работи всеки ден от 6 до 21 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button