Хасково

Парламентът прие оставката на Делян Добрев

Депутатите приеха оставката на колегата си от ГЕРБ Делян Добрев с 96 гласа „за“, 7 „против“ и 3 „въздържал се“.

Haskovo.info припомня, че вчера Добрев сам се оттегли от поста заради публикации за имотни сделки на негови роднини. „С поредната фалшива новина чашата на търпението ми преля – не искам повече името ми и това на ГЕРБ да бъдат петнени“, коментира Добрев. Той аргументира личния си акт и като знак на солидарност със своите колеги, които саспазили моралния стандарт на ГЕРБ и са напуснали постовете си само заради съмнения.

Преди няколко дни сайтът Бивол публикува информация за евтини апартаменти, които семейството и близки на Добрев са купили в София.

Следващият в листата на ГЕРБ – Хасково е бившият заместник-областен управител Валентин Ангелов.

10 коментара

  1. Герб направиха много грешки, но и направиха много хубави неща за страната. Време им е може би за почивка, но само се надявам хората да не са забравили за кражбите на бсп, и това как техните олигархични кръгове мачкаха толкова години, да не са забравили фалшивата им лява политика и това как не подкрепиха абв за въвеждането прогресивния данък. Има алтернативи. Гласувайте. И не забравяйте, че гласуваме за европейски депутати, а това не е парламентарен вот

  2. когато посегнеш на цветан василев, банев, прокопиев и други червени олигарси, така става. жалко за нас. вярваме все още на крадливата бсп и нейните изродени отрочета.

  3. Не знам дали ще дойде някога Видовден, но се стряскам като си помисля за Виденовата зима. Глад, мизерия, безработица. Дано не ни споходи отново същото. Опазил ни Господ ! Наистина, ГЕРБ направиха доста за страната и то за кратко време. Млади и амбициозни кадри. Чудя се, защо някои не могат да се разделят с това крадливо БСП. При тях не се ли крадеше? Бяха несменяеми. При тях нямаше ли раздаване на апартаменти на „свои“ хора. Какво са се хванали само за хората от управляващата партия? Ами в колиби ли да живеят ? Само че въпросът е да се спазват що-годе Законите на страната. А те, някои взеха, че ги прескочиха. Затова премиерът с основание се гневи, всичко това , което са сътворили да си го сложат като обица на ухото и за в бъдеще да бъдат по-внимателни и разумни. Независимо кой от коя партия е и каква длъжност заема.

  4. Ох баня ох кеф! Да ходи да прави дървени пелети при татко си тоя красен гербер

    1. До Зора : Въпросът е че всички политици се мислят за недосегаеми и влачат за 10 поколения напред на гърба на средностатическия българин, а последствия няма присъди за корупция и неусвоени средства от фондовете липсват . Пак гласувайте за бате ви Бойко на парламентарните избори за да продължат далаверите и грабенето под всякакви форми.

  5. Ние си не даваме Делянча Ние си не даваме Делянча крякаше оная кърджалийска сврака Цвета Караганчева -една случайница в парламента

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button