Хасково

С над 100 000 лв. ще ремонтират зала „Младост“ в Хасково

Обществена поръчка за ремонт на спортна зала „Младост“ до едноименния стадион в Хасково обявиха от общината.

В залата по борба ще бъде демонтирана сегашната настилка от балатум и ще бъде поставена нова. Стените също ще се ремонтират и боядисат. Ще се монтира нова алуминиева треньорска кабина. Ремонт ще има и в стаите за портиер и ръководител, в складовите помещения, в коридорите и стълбището.

В мокрите помещения и на двата етажа се предвижда разваляне на наличната фаянсова облицовка по стените и очукване на съществуващата варова мазилка, които са в много лошо хигиенно състояние. След това ще се постави нова фаянсова облицовка по стените и нова вътрешна варова мазилка по стени и тавани. Ще се положи и нова настилка от подови керамични плочки. В мокрите помещения се предвижда още демонтаж на сифони, тоалетни мивки и клекала и монтаж на нови.

Всички налични дървени преградни стени ще се подменят с нови от гипсокартон, двуслойни. Съществуващите метални прегради в мокрите помещения ще се подменят с нови вътрешни алуминиеви витрини с врати. Предвижда се още подмяна на силовата инсталация и на осветителната инсталация, включително и на два броя eл. табла.

Прогнозната стойност на поръчката е за 103 304 лв. без ДДС. Срокът за приключване на ремонта е 3 месеца, но не по-късно от 18 ноември. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 3 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ае
Ае
11.04.2019 0:09 0:09

А стадиона

Back to top button