Спорт

„Хасково 1957“ падна в Първомай, загуби за Димитровград и Свиленград

Футболният „Хасково 1957“ загуби гостуването си от 25-ия кръг на Трета лига от „Борислав“ в Първомай с 0:1. Така хасковлии отстъпиха с едно място във временното класиране и вече са седми.

В срещи от същия кръг Димитровград отстъпи на „Черноморец“ в Бургас с 0:1, а Свиленград падна като домакин от Созопол с 1:4.

В следващия кръг на 14 април от 17 часа Хасково приема „Нефтохимик“ (Бургас). Ден по-рано Димитровград е домакин на „Сокол“ (Марково), а Свиленград гостува на „Гигант“ в Съединение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен на Хасково
Фен на Хасково
10.04.2019 21:52 21:52

Не разбирам защо постоянно се отразяват срещите на този отбор, който само мрънка за пари, а няма резултати. Предлагам да насочите вниманието си към децата в Хасково, които играят по-добър футбол от тези смешници.

Разбирач
Разбирач
12.04.2019 17:25 17:25

Защото дават по 20 лв. на фотаджията и готово.Тия семкаджии се представят за отбора на Хасково,а сме събрали 5 физкултурника от Кърджали и трябва да им плащаме ,за да се правят на спортисти и треньори.

Back to top button