Любопитно

Китаристи и певици от Хасково и Димитровград забиха в Младежкия център

Китаристи и певици от Хасково и Димитровград забиха тази вечер на концерта „Ръка за ръка“ в Младежкия център в областния град.

Той се организира от школата по китара „Хала“ с ръководител Николай Делчев. Неговите ученици се представиха с произведения и песни от различни жанрове и епохи. Публиката аплодира Пламен Георгиев, Стела Бинева, Теодора Тодева, Иван Георгиев, Йоан Трендафилов, Дийна Гълъбова, Антон Симеонов, Мартин Велев, Николай Бояджиев, вокалистките Микаела Димитрова, Василена Димитрова и Гергана Минчева.

Концерт

Балетна школа „Алегро“ с ръководител Мая Габровска се представи на фона на песента „Jealousy“. Красивият концерт завърши с авторската песен „Каквото и да става“, написана от младите музиканти за 2 дни по повод рождения ден на Николай Делчев.

Съвместният концерт се очаква да бъде изнесен и в Димитровград в края на май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button