Хасково

Асфалт няма, чакъл – тук там: Стотици чупят колите си по разбита улица

За разбитата улица „Звезден път“ в Хасково сигнализираха за пореден път читатели на Haskovo.info. Отсечката разделя вилните зони „Куба 1“ и „Куба 2“ и преминава южно от Централните гробища.

Хората се жалват, че улицата е в дупки от години и ежедневно си трошат колите в тях. Някои дори вече си продали леките автомобили и ги заменили с джипове, за да преминават по-лесно. На практика асфалт на улицата няма, а единствено чакъл, а тя обслужва стотици хора.

Улица

Живеещите в района вече няколко пъти са сигнализирали в общината. Те настояват поне улицата да бъде чакълирана или да се положи стърган асфалт. Сега след дъжд „Звезден път“ е цялата в дълбоки локви. В подобно състояние са и останалите улици в района.

Улица

„Плащаме данъци, а нищо не получаваме. Нямаме и контейнери за смет. Пълним боклука в чували и с колите си го изхвърляме в града“, жалват се живеещите там. Хората настояват „Екопрогрес“ да подкастри дърветата, които са надвиснали над улицата от гробищата. Те сигнализираха и че работниците, които правят гробове чупят оградата на гробищата, за да пренасят строителни материали.

От общината коментираха пред Haskovo.info, че улица „Звезден път“, както и други като нея са предвидени за чакълиране с 200 000 лв. Предстои обявяването на обществена поръчка.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
идиот
идиот
11.04.2019 17:25 17:25

Някой да ги е карал да строят тия палати до гробето? Какъв кеф да живееш срещу гробищата, то и мирише на леш там-напарво не знам какви хора сте? По добре последната панелка в Хасково отколкото палата на улицата покрай гробището. Никога къщите не са се строили до гробището. Ами кладенци имате. Вие мислите ли от къде идва тая вода? Такава беля може да стане там

Аз
Аз
11.04.2019 19:02 19:02
Отговор до  идиот

Айде, бе! Ти да видиш!

Кенан Еврен
Кенан Еврен
11.04.2019 19:22 19:22
Отговор до  Аз

Кенанската казарма трябва да се закрие, разруши и да се застрои с жилищни сгради! Някога е била на края на града, сега вече е на най-желаното място!

123
123
11.04.2019 21:21 21:21
Отговор до  Аз

Някой да те е питал нещо? Живей си в панелката която не мирише и пий от хубавата вода с уран.Нали си изпълни мечтата да си купиш панелка и си щаслив. Много ниска летва на мечти имаш.

Няма зн
Няма зн
11.04.2019 19:18 19:18

Вилна зона Каменец ул. Божур е в същото състояние няма асфалт, няма контейнери.,няма даже и осветление а, данъците редовно си ги плащаме, сеедно живеем в каменната ера. Като завали и цялата мръсна вода идва на двора като малко язовирче. До кога кмета ще играе 3 те маймунки не видях, не чух, не знам!

Живущ
Живущ
15.04.2019 10:40 10:40
Отговор до  Няма зн

Полза от чакалиране няма. Всяка година го правят и при следващия дъжд дупките отново се появяват. Крайно време е да започнат да решават проблемите трайно, а не всякола година да се хвърлет на вятъра сумати пари.

Димчо
Димчо
12.04.2019 8:53 8:53

ул.Родопи е същия лунен пейзаж,дупки и никакви тротоари.

Back to top button