Регион

Бебе гигант се роди в Димитровград

Момченце с тегло 5.300 кг. се роди в АГО на димитровградската болница „Св. Екатерина“. Това е рекорд за тукашното родилно отделение, което в историята си досега има новородено с тегло 4.400 кг.

Малкият юнак се казва Иван и е висок 53 см. Това е второ дете на семейство Жанета и Марин Колеви от Димитровград. 5-годишният батко Наско, също е роден с голямо тегло – 4.336 кг., но в Испания.

Иван и майка му се чувстват отлично. Щастливите родители благодариха на екипа на д-р Нина Четалова за отличните грижи по време на раждането, което е извършено чрез секцио.

Бебе

3 коментара

  1. Да ви е живо и здраво! Много е хубаво и изваян бебчето.По-добре по-голямо,отколкото недоносено.Отгледано бебенце,няма да й е трудно на прекрасната мама да държи малкото бебче в ръцете си.

  2. Хасково.инфо, оправете си името на статията!Не може да помрачавате радостта на една майка с твърдението пред толкова много хора,че бебето й е гигант.Така ли нямаше други думи,с които да кажете,че й се е родило голямо бебе?Бебето е хубавец. Желаем му да е живо и здраво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button