Хасково

Арестуваха две коли с младежи в Хасково за дрога

Шестима хасковлии са заподозрени за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Снощи в 22:30 часа на улица „Балчик“ автопатрул е проверил два автомобила Део и Опел с намиращите се вътре младежи. Полицаите забелязали на земята до колите кутийка с бяло кристално вещество с тегло 0.7 грама и топче около 0.3 грама от същото вещество. Полевия наркотест е потвърдил, че се касае за метаамфетамин. Никой от младежите на възраст между 22 и 30 г. не е признал на кого е дрогата. Задържани са до 24 часа.

Общо 1400 къса цигари без бандерол пък са иззели полицаи от Харманли. Вчера на ГКПП „Капитан Андреево“ те са проверили лек автомобил Мерцедес, шофиран от 18-годишен свиленградчанин. В специално пригодени тайници, икономическите полицаи са открили 1200 къса цигари. Малко по-късно е проверен и Фолксваген с водач 34-годишен мъж от Свиленград. В колата са намерени 200 къса недекларирани папироси. На двамата водачи са съставени актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
УДАР
УДАР
15.04.2019 12:43 12:43

Е ТВА Е УДАР

Back to top button