Над 30 туроператори и блогъри на обиколка из Хасковско

Любопитно

Над 30 туроператори и блогъри ще направят обиколка из Хасковска област. От 17 до 19 април те ще са в Хасково по покана на Туристическия информационен център.

Община Хасково, като врата към Източни Родопи, осъществява тази инициатива съвместно с общините Ивайловград, Свиленград, Минерални бани и Кърджали. Целта е да се популяризират туристическите обекти в общините и да се покажат възможностите за изготвяне на разнообразни и интересни туристически маршрути в този район.

Туроператорите и блогърите ще имат възможност да се докоснат до част от богатото културно и историческо наследство в региона, красотата и природните феномени на Източни Родопи, лековитите минерални извори, качествените вина от местни сортове грозде, местни ястия, бит и традиции.

Опознавателният Инфо-тур ще започне в 14 часа на 17 април с посещение на монумента „Света Богородица“. През този ден ще бъдат разгледани и останалите туристически обекти на територията на община Хасково. В следващите два дни, обиколката ще продължи с посещение на туристически обекти в другите четири общини.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.