Антон Атанасов остава председател на БСП в Хасково

Хасково

Антон Атанасов остава председател на общинската организация на БСП в Хасково. Това е решила Общопартийната контролна комисия.

Haskovo.info припомня, че на общинската конференция на БСП на 9 март избухна скандал, когато в последния момент беше вкарана в дневния ред точка за избор на нов общински председател в лицето на Камен Тодоров. След гласуването за него, участници в конференцията си размениха тежки реплики и една част от делегатите напуснаха.

След конференцията Атанасов подаде жалба до националния контролен орган на партията, защото според него избора на Тодоров е нелегитимен.

Сега Общопартийната контролна комисия на БСП е решила, че Атанасов остава на поста, но общинския съвет на партията трябва да свика нова конференция и в дневния й ред да има точка за избор на председател.

3 коментара

  • Тъкмо лъч надежда за всички в Хасково,които спряха да гласуват за БСП заради Станчев и дъртите муцуни пак вкопчени във властта не пускат……

  • Явно другаря Станчев е получил от ГЕРБ бърз инструктаж бсп-то да вкарат по-налко от 2 съветника и върнаха Антон Хахахаххахаха

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.