Регион

Удариха жена и й отнеха чантата, арестуваха крадци

59-годишна димитровградчанка е подала сигнал за грабеж в петък, съобщават от полицията.

Около 21 часа тя е била нападната в района на булевард „България“ от неизвестно лице. Той я ударил в лицето и й отнел дамската чанта с лични документи, мобилен телефон и 45 лв. Жената описала нападателя си като млад мъж на около 30 години, слаб и облечен с черни дрехи.

45-годишен симеоновградчанин пък е задържан за кражба на 100 мозаечни плочки от склад на улица „Барон Хирш“ в града. След ареста му е предал откраднатото.

Също за кражба в димитровградското управление е бил 35-годишен мъж. Той откраднал мобилен телефон, хранителни продукти и дребна сума пари от незаключен апартамент на улица „Простор“. Телефонът е иззет с протокол.

За кражба от хипермаркет в Димитровград също е бил доведен и 66-годишен мъж. Той задигнал от магазина хранителни продукти за около 7 лв.

Кражба на зеленчуци е извършена вчера в Хасково. След разбиване на катинар на маса на Зеленчуковия пазар са откраднати 10 кг. зеленчуци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button