Търсят фирма за канализацията на „Болярово“ за 4.4 млн. лв.

Хасково

Обществена поръчка за доизграждане на канализационната мрежа на квартал „Болярово“ обявиха от община Хасково.

Броят на уличните канализационни клонове е 85 с дължина 10 334 м., уличните оттоци са 152 с връзки от 649 метра към уличната канализация, сградните канализационни отклонения са 512 с дължина 3 556 м. Предвидени са 3 дъждопреливници с отливни канали към дерето и река Хасковска. Ще има модулна канализационна помпена станция и напорен тръбопровод с дължина 186 м.

Прогнозната стойност на поръчката е 4 462 030 лв. Работата трябва да приключи до 300 дни. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 10 май.

От общината допълниха, че за пореден път са подали документи в ПУДООС и има обещание за финансиране. Договорът с изпълнителя ще бъде сключен с условие, че работата ще започне при осигурено финансиране. Подобен договор е сключен и за канализацията на село Маслиново за над 1 млн. лв.

4 коментара

  • За тези пари не е ли смешно да се изписва думата „ремонт“?Това са 4 милиона лева?С тези пари може направо да се смени цялата канализация.Докато вие (Хората) не започнете сами да търсите и да питате и да взимате нещата в свои ръце (по цивилизован начин) няма какво да стане.Както искате го разбирайте!

  • А ти наред ли си бе? То няма канализация какво да сменят къв ремонт на кое? Писали са хората за доизграждане…там където няма. Смешно е сигурно ама в 21 век няма канализация в един от кварталите на областния град

    • Не живея там,няма как да знам как точно стоят нещата.Но 4 милиона просто не са реални, а това че липсва тепърва го разбирам..

  • Като не са ти реални 4 милиона яви се с твоя фирма и печели поръчката за два милиона ако щеш и без пари я направи. Все ни е едно вече кой ще я прави само да направят тая канализация и да асфалтират улиците. Селата са по добре от Болярово, което уж е квартал на областен град

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.