Община Хасково с нова система за получаване на сигнали от гражданите

Хасково

Община Хасково вече предоставя възможността на жителите и гостите на Хасково да използват най-голямата платформа за подаване на сигнали в страната – „Гражданите“, съобщават от кметството.

Чрез мобилното приложение „Гражданите“ или сайтът grajdanite.bg с няколко клика се сигнализира за опасности, нарушения, повреди, бездомни хора в беда, неработещо улично осветление, бездомни кучета, изоставени автомобили, неправомерно изхвърлени боклуци и всички друго, което срещате като проблем в града. Също така през приложението можете да се известявате за събития, които се случват в града – ремонти, културни събития и др.

Подаването на сигнал за проблем става само с няколко клика. Платформата предоставя функционалност за видими резултати „Преди и След“ чрез снимков материал в съответния сигнал.

Един коментар по “Община Хасково с нова система за получаване на сигнали от гражданите

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.