Хасково

Фермери блокираха Е80, няма да пускат чиновници на работа

Протестът на фермеритеОтрасълът „Селско стопанство“ е приключен, управляващите работят срещу нас, заяви днес по време на земеделския протест край село Горски Извор председателят на Националната асоциация на животновъдите Бойко Синапов. За политиците отрасълът не съществува, защото тук не могат да се крадат пари, допълни той.

Десетки фермери от Хасково и областта блокираха за няколко минути международния път Е80. Въпреки че те имаха разрешение само за протест, полицаите не им попречиха да спрат движението по натоварената отсечка.

Бойко СинаповЗемеделците настояват за оставката на земеделския министър Валери Цветанов, който въпреки че е знаел за протестите в София, днес не е бил в министерството. По данни на асоциацията доста животновъди са принудени да продават животните, за да изхранват семействата си и да си плащат кредитите.

Блокадата на пътя е най-малкото, което ще направим, заяви Бойко Синапов и заплаши, че от утре фермерите няма да допускат служителите в областните земеделски служби до работните им места.

 

 Протестът на фермерите  Протестът на фермерите

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.04.2009 2:15 2:15

Заради омазаната ни държава, хората си зенят млякото и труда!
Да пукнат всички политици дано! :!:

Анонимен
Анонимен
09.04.2009 2:15 2:15

Заради омазаната ни държава, хората си зенят млякото и труда!
Да пукнат всички политици дано! :!:

Back to top button