Хасково

Масларова пя с хасковските инвалиди и хапна кекс

Емилия МаслароваСоциалният министър Емилия Масларова се срещна с членове на хасковския клуб на инвалидите днес. Масларова пристигна в Хасково, за да разговаря с електората на БСП тази вечер. В клуба министърката донесе армаган – нова готварска печка за социалната кухня и разговаря с хората за техните проблеми.

Емилия Масларова се разчувства от изпълненията на певческата група към клуба на инвалидите и дори на моменти припяваше заедно с тях. След това министърката бе поздравена със стихотворение от хасковската поетеса Лидия Налбантова, която сподели, че е сменила жилището си, за да е по-близо до клуба.

Емилия Масларова разгледа кухнята на клуба

Емилия Масларова разгледа кухнята на клуба

Гостенката разгледа кухнята на клуба и остана доволна от уредите и интериора. Още повече се впечатли след като опита кекса, приготвен от хасковските инвалиди.

По-късно Емилия Масларова се срещна със симпатизанти на БСП. Хората споделиха, че не им харесва изчисляването на пенсиите чрез точкова система. Масларова обаче отговори, че това е изпитана система в европейските държави и няма как да бъде отменена. Според нея не трябва да има таван на пенсиите и осигурителните доходи.

 

Лидия Налбантова поздрави министърката със свое стихотворение

Лидия Налбантова поздрави министърката със свое стихотворение
 

Певческата група изпълни песен за Масларова

Певческата група изпълни песен за Масларова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button