Хасково

Пенсионери продължават да събират протестна подписка в Хасково

Протестът на пенсионеритеДен след посещението на министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова в града хасковски пенсионери се събраха на традиционния си протестен митинг на площад „Свобода“. Причината отново е недоволството от ниските пенсии.

Събралите се едва двадесетина човека изразиха недоволството си и от увеличението на местните данъци и такси смет, с които се облагат парцели и ниви. Те заплашиха, че ще изпратят протестно писмо до президента на страната, министър председателя и кмета на Хасково с искания да бъдат изпълнени желанията им.

„Не може да очакват от нас да оцелеем с пенсия от сто и двадесет лева, при положение, че един затворник струва на държавата 500„, възроптаха протестиращите. „Управляващите са лъжесоциалисти, а оправданието, че формула определя размера на пенсиите е несериозно„, казаха още те.

 Протестът на пенсионерите  Протестът на пенсионерите

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button