Хасково

Хасковлии: Бившият магазин „Марса“ също е опасен и може да рухне

След трагичния инцидент вчера вечерта със загиналия мъж под рухналата ограда на улица „Ком“ в Хасково, читатели на Haskovo.info сигнализираха и за други опасни сгради и огради в областния град.

Едната от тях е бившият магазин „Марса“ на булевард „Раковски“. Под нея минава оживен тротоар, а през годините многократно са падали мазилка и парчета от фасадата. Сега хората се страхуват да не рухне купола на масивната сграда, което отново може да е фатално.

Хасковлии сигнализираха за пореден път и за опасната ограда на бившия тютюнев склад срещу спортна зала „Спартак“. Тя също е напукана и може да падне.

Стена

Хората призовават институциите да си свършат работата – да обезопасят и ремонтират опасните сгради в Хасково.

ИЗПРАТИ НОВИНА

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.04.2019 12:12 12:12

Безхаберна държава. Трябват тояги. Иначе избори ,избори и пак избори и накрая един гол хуй. Вярно ,че е доста крайно решение но народа български трябва да се събуди и да накаже мизерниците които го ограбиха и се подиграват с него. Другото е да изчезнем като държава и народ докато се ослушваме

123
123
20.04.2019 13:02 13:02

Ще чакаме да убие някого! Всички стари и не използваеми постройки трябва да се съборят! И без това градът има нужда от площ!

Back to top button