Хасково

Събарят опасна стена от бившето поделение на „Булаир“, оглеждат сгради и огради из Хасково

Опасно наклонена стена от бившето поделение на хасковската улица „Булаир“ ще бъде премахната, съобщи за Haskovo.info заместник-кметът Велин Балкански.

Това е решено на проверка с „Екопрогрес“. За тази стена имало множество сигнали от граждани, че е опасна. Най-вероятно събарянето й ще започне във вторник. През годините тук също падаха части от зидовете.

Отделно комисия от Архитектурата е започнала огледи из цяло Хасково. Предстои да бъде изготвен списък на всички опасни сгради и огради, допълни Балкански.

Проверките на общината започнаха, след като в петък вечерта рухна оградата на бившето поделение на улица „Ком“ в Хасково и уби 57-годишен мъж. Там собствеността е на Министерството на отбраната, които започнаха проверка. Разследването пък се извършва от военна прокуратура.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
22.04.2019 14:29 14:29

I Marsa da se sybori i da se naprawi park

гост
гост
22.04.2019 14:33 14:33

Те собствениците на Марса са марсианци и я придобиха по партийна линия.

Георги
Георги
22.04.2019 14:52 14:52

На бившия тютюнев склад до зала Спартак стената е на падане от там минават мн деца вземете мерки докато не е станало най лошото

наблюдател
наблюдател
22.04.2019 19:32 19:32

е те разбира се,че ще изчакат да стане най-лошото и тогава МОЖЕ БИ ще вземат мерки :)

Back to top button