И пациенти от чужбина вече идват в отделението по рехабилитация в Любимец

Регион

Откриха ремонтирания Диагностично-консултативен блок на Отделението по физикална и рехабилитационна медицина в Любимец, съобщават от областна администрация.

Общинската болница вече мери сили с наложени специализирани рехабилитационни центрове в страната. Тук едва 22% от пациентите са от Хасковска област. Останалите са от страната, а вече започват да идват и пациенти от чужбина. Това е постигнато, благодарение на управителя Иван Илиев, на безграничния ентусиазъм на доц. Живко Колев, на екипа от лекари, рехабилитатори, физиотерапевти, специалисти и обслужващ персонал. Всички те са обединени от мисията да помагат на деца и възрастни в процеса на възстановяване от тежки заболявания и травми.

Болница

Кметът на община Любимец Анастас Анастасов подчерта, че днешнто събитие е поредното добро дело, което правят за предоставяне на качествени медицински услуги в Любимец. За 7 години болницата тук е коренно преобразена.

Доц. д-р Иван Чавдаров – управител на болница „Св. София“, призна, че е силно впечатлен от това, което вижда в Любимец. Той поздрави колегите си професионалната работа и обеща съдействие за още по-модерно оборудване в специалзирината болница за рехабилатация. Той връчи сертификат за професионална квалификация на най-добрия рехабилитатор Георги Георгиев.

Управителят на болницата в Любимец Иван Илиев благодари на всички за грижите и не пропусна да поздрави своите колеги за любовта и топлотата, с които приемат и обслужват пациентите.

Сред официалните лица, които участваха в откриването бяха областният управител Станислав Дечев, депутатът Георги Станков, директори на медицински и учебни заведения.

Болница

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.