Хасково

Хасковлии искат хирургическият блок да е болница

Анкета65 на сто от гласувалите в седмичната анкета на Haskovo.info искат недостроеният хирургически блок да се превърне в болница. Други 18,4% заявят, че сградата е подходяща за университет.

За тези две опции се разбраха и общинските съветници в града. Те упълномощиха кмета Георги Иванов да търси инвеститор, който да превърне зданието в здравно или учебно заведение.

Според 14,4 на сто от гласувалите сградата е подходяща и за търговски център. Такова предложение имаше преди няколко месеца. Около 1 на сто са тези тези, според които хирургическият блок може да стане бизнес сграда или да има други функции.

В страстната седмица анкетата на Haskovo.info е посветена на великденската трапеза. Питаме ви какво ще приготвите сами в къщи и какво ще купите готово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button