Регион

Наркоакция на полицията в Хасковско събра 50 грама дрога

ПолицияЧетири полицейски операции в търсене на наркотици са провели органите на реда в област Хасково през почивните дни, съобщават от местната дирекция на МВР. Задържани са близо 50 грама различни упойващи вещества.

При проверка на 26-годишен младеж в Димитровград полицаите са задържали 8 хартиени късчета с общо 7,5 грама амфетамин. Обискиран е и 24-годишен в парк Марица. В него са открити 2,8 грама амфетамин и 2,5 грама марихуана.

Харманлийските полицаи са иззели 30 грама суха листна маса от 26-годишна жителка на града, която е съхранявала наркотичното вещество в кутия от цигари. Акцията на свиленградските полицаи пък е довела до проверка на лек автомобил Ауди, шофиран от 26-годишен гръцки гражданин.

При вида на служителите гъркът е опитал скрие под дясната седалка спринцовка със светлокафяво съдържание с обем на течността 0,75 мл. Тестването й показало, че веществото е хероин. От колата е иззето и 4-грамово полиетиленово пликче с амфетамин на прах.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button