Събориха 30 метра опасен казармен зид на „Булаир“

Хасково

Близо 30 метра от опасната стена на бившето поделение на улица „Булаир“ в Хасково беше съборена тази сутрин с помощта на багер.

Докато от „Екопрогрес“ събаряха стената, участъкът от улицата беше затворен за движение от общинска полиция. От общинското предприятие обясниха, че сега следва премахването на опасни улуци, както и около 10 метра опасна стена на успоредната на „Булаир“ улица „Генерал Колев“. За постройките, които остават от общината обимслят провеждането на обществена поръчка за избор на фирма за събарянето им.

Ограда

Акцията на общината започна, след като в петък вечерта рухна оградата на бившето поделение на улица „Ком“ в Хасково и уби 57-годишен мъж. Там собствеността е на Министерството на отбраната, които започнаха проверка. Разследването пък се извършва от военна прокуратура.

6 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.