И д-р Кунчев се отказа да става депутат на мястото на Делян Добрев

Хасково

Главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев няма да влиза в Народното събрание на мястото на подалия оставка Делян Добрев.

Д-р Кунчев заяви пред Haskovo.info, че вече е подал заявление в ЦИК, с което се отказва от мястото на народен представител. Той допълни, че се чувства по-полезен на сегашната си работа.

Haskovo.info припомня, че по-рано да влязат в парламента се отказаха бившият областен управител Валентин Ангелов и Жечо Станков, който е заместник–министър на енергетиката.

В листата на ГЕРБ следват директорът на Националния исторически музей д-р Бони Петрунова, а след нея е Митко Полихронов. Следват имената на Деян Иванов, Стефка Стефанова, Мариян Боянов, Светла Михайлова, Иван Димитров, Борислав Анастасов.

4 коментара

  • Амчи той Делянчо осра всичко след себи си и за това никой не иска да бърше след него

  • Към ЯНКО МИТЕВ : Това, което сте изкоментирали господине, не мога да си го помисля, камо ли да го напиша толкова брутално, като вас. Нима не знаете, че този отрасъл „Енергетика“, е доста тежък и сложен, и се изисква да притежаваш голям професионализъм и отговорност. А Д. Добрев не е от вчера в политиката и притежава тези качества. Но кучето е „заровено“ някъде другаде и не обвинявайте само него. Затова навярно и никой не иска да поема отговорност. Пък вие, ако сте толкова компетентен, кандидатирайте се ! Успех !

  • СПТУ ( тригодишното ТМАСС ) е ковачница за кадри , ето човека три години се е учил трактор да кара , пък то е равносилно на депутатска работа в България.
    Пази Боже сляпо да прогледа …………. , този човек ще кове законите на страната , мале мила ………..

  • Делянчо и енергетика –две напълно противоположни неща Знаем кой го набута в хасковската и след това в герберската политика Държаха го докато им бе изгодно и после го изхвърлиха като ненужна вещ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.