Талантливи изпълнители се обединиха в концерт за довършване на църквата в „Орфей“

Хасково

Талантливи танцьори и певци се изявиха на благотворителния концерт „Вяра, Традиция, Род и Родина“ в спортна зала „Дружба“ в Хасково.

Той се организира за събирането на средства за довършването на православния храм „Св. Иван Рилски“ в квартал „Орфей“. Благотворителните инициативи за храма са със съдействието на Община Хасково и съгласието на Българската Православна църква.

Haskovo.info припомня, че на благотворителна среща миналата седмица за църквата бяха събрани нови 14 200 лв. 60 000 лв. пък са събрани през миналата година от дарения, с които е направена хидроизолация на подземието на храма.

Желаещите да помогнат могат да направят това на Банкова сметка за дарения:

УниКредит Булбанк
IBAN:BG90 UNCR 7000 1522 6368 41
BIC: UNCRBGSF

4 коментара

  • Хасково инфо, толкова ли сте зависими от ГЕРБ, че на събитие по гражданска инициатива говорите за това колко са събрали те? Защо не припомнихте и колко е дал Цветанов, за да лъска имиджа си? И една свясна снимка не сте сложили на хората в залата! Едно време слугувахте на Г.Иванов, сега слугувате на ГЕРБ! Голяма медия сте! Велика! Хайде не искате да споменавате организаторите ама поне Отеца с църковния хор да бяхте снимали и споменали. Благослов имаше! Гости имаше – Беливанов и Архиерейския наместник! И вие журналисти се наричате…

  • Не можеше ли по фалшиво да пее тоя църковно -граждански хор.Пълна гротеска.Разсмя малко публика дошла да види изявата на децата си. Уж православен храм ще се гради пък половината певци протестанти….

  • Георги иванов никога не е имал медии, които да го хвалят,гражданино .Това да не ти е Беливанката и герб? Между другото той си е още гербаджия и си членува в партията,така че айде стига сте правили циркове, че бил различен от тях.А, той колко пари даде за прословутата черква?

  • Похвална е инициативата на Архирейския намесник и пастор Йотов за създаването на смесения Протестанско – православен църковен хор. на доста места фалшиво звучеше,но като първа изява търпимо….. Жалко че малобройната публика не оцени достойно проявата..

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...