Регион

16-годишен моторист е потрошен след удар от Дачия

Отнето предимство е причинило катастрофа вчера, съобщават от полицията.

В 17 часа на кръстовището между улиците „Тунджа“ и „Александър Стамболийски“ в Симеоновград е станало произшествие с лек автомобил Дачия, шофиран от 25-годишен хасковлия. При навлизане в кръстовището младежът не е пропуснал движещия се по път с предимство мотоциклет Хонда, управляван от 16-годишен от Симеоновград.

От удара е пострадал мотористът, който е с фрактури на носа, левия крак и лявата ръка и комоцио. С контузна рана на лявото ухо е и пътуващ в леката кола 43-годишен хасковлия.

30-годишен хасковлия пък е управлявал лек автомобил Мерцедес в областния град с транзитни регистрационни табели с изтекла валидност от август миналата година. В ареста на управлението е пренощувал и 19-годишен водач, шофирал Опел в Димитровград след употреба на дрога. Спрелите го за проверка униформени са го тествали с дрегер, който отчел наличие на канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button