Хасково

Военните събориха 65 метра от опасната ограда на улица „Ком“ в Хасково – ВИДЕО

Хасковска фирма, наета от военните разруши 65 метра от останалата опасна ограда на улица „Ком“ в областния град.

Акцията по събарянето на тухлената ограда започна около 14 ч. с помощта на багер. За безопасност общинска полиция затвори част от улицата.

Ограда

Тази част от бившето поделение е собственост на Министерството на отбраната. Началникът на военните имоти в Хасковско Снежана Стойнова проследи разрушаването на оградата, но отказа да коментира, защото не била упълномощена.

Ограда

След инцидента в петък, при който загина човек, от министерството обявиха, че преди дни е започнала процедура по бракуване на сградите в бившето поделение. Била постъпила само една оферта за събаряне, но тя не била достатъчна. Стойнова не успя да отговори как се стига до днешното наемане на фирмата за разрушаването.

След като оградата падна и уби 57-годишният мъж от община Хасково пък казаха, че многократно са сигнализирали военните за опасната ограда. Те започнаха сабъряне на част от оградите на своята част от бившите поделения на ул. „Булаир“. Днес с багер бяха съборени опасни тухли, надвиснали от стена на съседната улица „Филип Тотю“.

Мъж загина след рухване на оградата на бивше поделение в Хасково – ВИДЕО

57-годишен е загиналият под рухналата ограда в Хасково

Военна прокуратура пое разследването на инцидента със загиналия мъж под рухналата ограда в Хасково

Събориха 30 метра опасен казармен зид на „Булаир“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button