Спорт

Димитровградчанката Пламена Кораменова с приза за най-добър разпределител

Димитровградчанката Пламена Кораменова заслужи приза за най-добър разпределител на държавните финали по волейбол за девойки под 20 г. в Казанлък.

Състезаващата се за домакините волейболистка отново беше на познатото си високо ниво и спечели бронзовите медали с тима си. Плами излезе от школата на „Раковски“ (Димитровград).

Най-добър нападател е Мария Йорданова – Левски, Най-добър централен блокировач: Мария Кривошийска – Казанлък, Най-добро либеро: Галина Карабашева: – Левски, Най-добър на начален удар: Александра Миланова – Марица, MVP на турнира: Добрина Христоскова – Марица.

Волейбол

Шампионки са „Марица“ (Пловдив), които обърнаха във финала „Левски“ от 0:2 до 3:2. В състава на пловдивчанки има много волейболистки, които се състезават за „Раковски“ в женското първенство. Тимът пък е воден от треньорката на „Раковски“ – Габриела Айшинова.

В малкия финал Казанлък победи ЦСКА с 3:1.

Волейбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button