Любопитно

„Лейтенантът от Инишмор“ на Асен Блатечки гостува в Хасково през май

Спектакълът „Лейтенантът от Инишмор“ от Мартин Макдона, постановка на Асен Блатечки, ще се играе в Хасково на 19 май, съобщават от театър „Иван Димов“.

Участват: Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Роберт Янакиев, Евелин Костова, Пламен Манасиев, Йосиф Шамли, Калоян Трифонов. Билетите са по 10, 12 и 14 лв.

Майската театрална програма започва на 13-ти с „Енергични хора“ с участието на Красимир Ранков, Петко Венелинов, Борислав Захариев (Боби Турбото), Веселин Мезеклиев, Михаил Петров, Михаил Сървански, Стела Ганчева, Елена Атанасова, Иво Горчев, Иван Хаджиянев, Данаил Николов.

На 15 май е „Секс, наркотици и хип-хоп“ със Станислав Дойнов, Стоян Стоянов – Слаш и Христо Христов – Зипо.

„Различен от всички“ ще се играе на 29 май. Участват Стелиян Николов, Антоанета Станчева, Деляна Хаджиянкова и Людмила Стоин.

При представленията за деца е предвидена премиерата на „Хензел и Гретел“ по Братя Грим на 12 и 19 май. Постановката е на Ева Кьосовска с участието на Димитър Димитров, Стефани Раманска и Петър Влайков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button