Свободни места за управители и 12 автобусни шофьори в Хасковско

Хасково

Свободни места за управители и заместник-управители са обявени в Хасково и Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В областния град има вакантно място за заместник-управител с английски език, компютърна грамотност и шофьорска книжка. Той ще трябва да изготвя отчети и справки. Място за заместник-управител има и в Димитровград, където се търсят и двама управители, които ще ръководят и организират цялостната дейност по настаняване и обслужване ще се контролира хотелската и ресторантьорската дейност. И тук се изисква английски, компютърна грамотност и шофьорска книжка. В Димитровград търсят и трима администратори за хотел, които ще посрещат, настаняват и регистрират гостите. Изисква се английски и компютърна грамотност.

10 свободни места за шофьори са обявени в Хасково, а две са вакантните в Димитровград. Местата са свободни от 23 април.

Сред останалите свободни места в региона преобладават тези за сервитьори, бармани, готвачи, продавачи, заварчици, машинни оператори, монтажници, шивачи.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.