Регион

16-годишен с мотор Ямаха се заби в Рено, блъснатият край Книжовник пешеходец бил пиян

Малко след полунощ на улица „Ханска“ в Харманли е станало произшествие с мотоциклет Ямаха, управляван от 16-годишно момче от града, съобщават от полицията.

При движение с несъобразена скорост на прав участък момчето е загубило контрол, подхлъзнало се е на лявата страна и с предната част на мотора се е ударило в задната броня на движещ се пред него лек автомобил Рено, управляван от 59-годишен мъж. От удара е пострадал мотоциклетистът, който е с охлузни рани на гърба и лявата ръка. Съставен му е акт.

От полицията допълват, че пешеходецът от село Гледка, който беше ударен от кола в събота е бил пиян – с 2.07 промила алкохол в кръвта. Както Haskovo.info писа, инцидентът стана на пътя между селата Жълти бряг и Книжовник. Пешеходецът беше блъснат на осевата линия от Форд, управляван от 62-годишен хасковлия. От удара пешеходецът е с кръвоизлив в главата и е транспортиран в пловдивска болница с опасност за живота.

В събота е станало още едно ПТП в посока от село Славяново към Харманли. 35-годишен водач от село Болярски извор на лек автомобил Мерцедес е предприел изпреварване на лек автомобил Ваз. Водачът на немското возило не е видял, че 32-годишният шофьор на Нивата също е подал сигнал за завой наляво. Това довело до удар между тях. С контузия и охлузна рана на главата е водачът на Нивата. Прегледан е и е освободен за домашно лечение. На виновния шофьор е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button