Хасково

16-годишен е опитал да обере с пистолет павилиона в Хасково

16-годишен димитровградчанин е задържан за опита за обир на павилион „Lafka“ в Хасково през миналата седмица, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на 23 април по обяд маскираният младеж атакувал павилиона на площад „Лебеда“, когато Людмила Михайлова и нейна колежка брояли парите от първата смяна. Той извикал „обир“ и нахлул в павилиона, но Михайлова запазила самообладание, започнала да удря нападателя и да вика за помощ. Младжът побягнал, но два дни по-късно е задържан от криминалистите. Той признал за деянието си и предал маската и газовия пистолет.

Обир
Людмила Михайлова

Четирима непълнолетни пък са хванати за кражба. Вчера в участъка в Симеоновград, 56-годишна жена от града заявила, че допуснала момчетата на възраст 12, 13, 14 и 15 г. да окосят тревата й в двора на улица „Ген. Столетов“. След като момчетата си заминали, жената установила липса на 46 лева от портмонето си. След разговор с децата те казали къде са скрили откраднатите пари.

34-годишен симеоновградчанин е задържан на Великден за кражба на агне. Около 14 часа мъжът задигнал животното от помещение на улица „Александър Стамболийски“ в града. След подадения сигнал от собственика, мъжът, познат на органите на реда е установен и задържан до 24 часа.

Две кражби са извършени през денонощието в Хасково. Първата е на 199 литра трансформаторно масло, откраднато от трафопост в село Узунджово след изкъртване на металната му решетка. Втората заявена кражба е домова. След избутване на дограма е проникнато в жилище на улица „Ангел Кънчев“. Задигнати са 18 ръчни часовника, 30 грама златни накити и писалка със сребърно и златно покритие.

С юмрук и блъскане продавачката прогонила въоръжения обирджия в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button